Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Έλλειψη Πολιτικής Βούλησης: Ένα απεχθές έγκλημα


 Ξέρετε τι είναι η έλλειψη "πολιτικής βούλησης";;; Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η έλλειψη πολιτικής βούλησης είναι  δημόσια ομολογία διάπραξης "εγκλήματος" κατά του Δημόσιου συμφέροντος και της Πατρίδας.
   Ο όρος χρησιμοποιείται κατά κόρον απ' τους "Εθνοσωτήρες" όλων των μαντριών όταν θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα... Πετάνε ένα δεν υπάρχει "πολιτική βούληση" και νομίζουν ότι είπαν εξυπνάδα.. Αν υπήρχε αληθινή Δικαιοσύνη τα "αστέρια" αυτά θα κατοικοέδρευαν σε μπουντρούμι.. Τώρα όμως σουλατσάρουν γραβατωμένα και πουλάνε μούρη και μάλιστα πανάκριβα, αφού το καθένα απ' αυτά κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο περισσότερο από 30.000 € τον μήνα.. Γιατί εκτός απ' τα 10 χιλιαρικάκια που τσεπώνουν μηνιαίως απασχολούν και από 2-3 Δημόσιους Υπαλλήλους στα γραφεία τους και από 2- 3 Αστυνομικούς για προστασία.. Χώρια τα υπόλοιπα "δώρα" που ψήφισαν για πάρτη τους αφού δεν πληρώνουν τίποτα... Ούτε διόδια...!!!  Χαράτσωσαν το σύμπαν,  φορολόγησαν τον άνεργο, θεώρησαν το παιδί τεκμήριο, ετοιμάζονται να φορολογήσουν και το καβούκι της χελώνας σαν πρώτη εξοχική κατοικία, αλλά την ίδια στιγμή ξεχαρβάλωσαν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αφήνοντας στο απυρόβλητο τους πραγματικούς φοροκλέφτες ...!!!
  Έτσι ζούμε μοναδικές στιγμές τρέλας. Η λογική φαντάζει ουτοπία.. Για να ελέγξουν λοιπόν τους πιασμένους ήδη φοροκλέφτες της διετίας 2009 -2011 θα χρειαστούν 94 χρόνια.. !!!!! Απίστευτο;; Υπερβολή;;; Δείτε και φρίξτε  ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου