Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Όργιο Απάτης


 Όλοι διαβάζουν την ίδια είδηση, όλοι την καταλαβαίνουν, αλλά... Αλλά οι περισσότεροι την κάνουν γαργάρα, γιατί αφορά και το μαντρί τους... Δηλώνουν πανέκπληκτοι γι' αυτά που "ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι" και το ρίχνουν στα τριαντάφυλλα, στα γατάκια και στο άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... Αυτό είναι το πρόβλημα.. Καθαρά Πολιτικό..  Ποτέ δεν ήταν Οικονομικό...!!! Αν, λέω αν, τα γιδοπρόβατα την έκαναν απ' τα μαντριά τους, τότε η λύση του προβλήματος θα ήταν ακαριαία...!!! Ας κάνουμε ένα απλό "πείραμα" της στιγμής... Θα σας παρουσιάσω ένα απ' τα αμέτρητα παρόμοια άρθρα για να δούμε κάποιες από τις διαφορετικές προσεγγίσεις μας και να διαπιστώσουμε, ενδεχομένως,  το μέγεθος του προβλήματος μας...!!! Δείτε το άρθρο ΕΔΩ    
   Προσέγγιση 1η: Πω! Πω! Γίνονται αυτά; Δίκιο έχουν που μας πετσοκόβουν...!!! Καθαρή άποψη ανθρωπάκου, αμέριμνου και πανέκπληκτου...!!!
   Προσέγγιση 2η: Μπράβο ρε Έλληνα μάγκα, πάντα βρίσκεις τρόπους να τους την φέρνεις...!!! Άποψη καραμπινάτου μπουφογιδοπρόβατου...!!! Η λαμογιά είναι η μοναδική του ιδεολογία...!!!
   Προσέγγιση 3η: Όταν γίνουν εκλογές και αλλάξει ο "συσχετισμός δυνάμεων" τότε όλα αυτά θα διορθωθούν.. Τέρμα οι λαμογιές... Το "Κράτος Δικαίου" και η "Δημοκρατία" θα θριαμβεύσουν (ως δια μαγείας)... Το δικό μας μαντρί (αυτό που ρουφάει με το μπουρί τον προϋπολογισμό κι έχει τα ίδια  προνόμια,  όπως και τ' άλλα) θα τα ξεδιαλύνει... !!! Άποψη ιδρυματοποιημένου "οικόσιτου" (κλινική περίπτωση)..... !!!
  Προσέγγιση 4η: Η Δικαιοσύνη πού βοσκάει;; Σε ποιο λιβάδι;; Τα Κόμματα (και τα σημεία στίξης) τόσο τα κυβερνώντα, όσο και τα αντιπολιτευόμενα τι κάνουν; Πώς αντιδρούν πολιτικά; Μήπως σας βρίσκεται πρόχειρη κάποια "Πολιτική πρόταση" που μιλάει συγκεκριμένα, για Σύνταγμα, για Δικαιοσύνη, για κατάργηση των εξαιρέσεων, για το θάνατο της φοροκλοπής, για Θεσμούς; Εν τέλει ποιοι εμποδίζουν την απονομή της "Δικαιοσύνης" και την εφαρμογή των νόμων;;; Η γιαγιά μου???  Άποψη απλού ανθρώπου, ελεύθερου...
  Πριν αρχίστε να ψάχνετε για ανθοδέσμες δείτε και ένα από τα αποτελέσματα που έχουν οι γιδοπροβίσιες "απόψεις???"    ΕΔΩ
  Επιμύθιο: Κανένα γιδοπρόβατο δεν γλίτωσε βελάζοντας... Τι δεν καταλαβαίνεις?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου